Slumpad post: Lille-Skutt
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Gårdagen

| 2018-05-24 kl 20:15 (2018-05-24, 20:15 GMT +1) | 0

Försöker att inte planera in så mycket i maj eftersom jag vet känslan. Man vill bara njuta om det är fint väder. Har lyckats rätt bra i år och med det här vädret är det helt ljuvligt.

Igår var jag på jobbet och passade på att luncha med Lotta (superkul att ses) och även fixa lite med kort till en kollega som gifter sig på lördag. Jag inledde dock arbetsdagen med ett frukostföreläsning som gav en del att fundera på.

Väl hemma tog Raffe såklart en hel del fokus och vi vattnade i trädgården tillsammans (han jagar mest vattendroppar och attackerar sprutgrejen), och så planterade jag en del som vi haft stående i köket som vi fått via Linas matkasse (basilika, sallad, persilja och gräslök).

Var förbi föräldramöte för de som har barn som börjar 6-års i höst – och försökte locka dem att engagera sig i föräldrarådet.

Sen hämtade jag bilen och vi meckade in den malmbyrå vi haft på lite olika ställen under åren (senast i boden och när John röjde där i helgen som var så fick den stryka på foten). Jag hade lagt ut den i en grupp på fejan och det fanns en förälder som ville ha den – den behöver lite kärlek nämligen (fick en kaffe av dem!). De hade ingen bil så jag körde dit den och passade på att hämta ett paket (tyg…).

Vi tittade givetvis på Robinson och så fick vi leverans av nya soffdynor till utemöblerna. Vi slängde våra halvmögliga för flera år sen och köpte inte några nya för vi tänkte fixa nya möbler. Nu tänker vi att vi målar de vi har. Borstade såklart Simons härliga hår och hann läsa en liten sväng.

 Kommentera