Slumpad post: Tjugondag knut
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Spontanbesök

| 2018-05-14 kl 20:46 (2018-05-14, 20:46 GMT +1) | 0

Idag strax före lunch stod en hund utanför vårt kompostgaller på framsidan. Kände igen den som en som ibland är hos en av grannarna. Gick dit med honom (insåg när jag gick att Raffe såklart ylade som en stungen gris när jag gick – dock hörde Simon som var hemma pga feber idag och kom ner till honom). Väl hos grannen var det ingen hemma. Chattade, tog med honom tillbaka till oss. Fick inte tag på grannen så tog in honom.

Jösses vad de rusade runt. Raffe ylade och var superlycklig över en vän och vännen rusade runt och skulle upptäcka. Insåg efter en kvart att det inte lugnade ner sig och då hade jag pratat med grannen där pappan var på väg hem (hunden måste ha smitit när de gick iväg) och de sa att jag kunde släppa in honom i deras trädgård. Så det gjorde jag.

Raffe sov sen stora delar av eftermiddagen.Kommentera