Slumpad post: Lådlek
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Saknad

| 2018-05-12 kl 15:08 (2018-05-12, 15:08 GMT +2) | 0

I förrgår skulle en vän från tiden i Uppsala fyllt år. Det gjorde hon inte för samma höst som min mamma dog, dog hon oxå. Det var ett tufft år med båda de två, sen på våren min faster (förvisso 101 år gammal men ändå) och en granne.

I veckan som gick uppgraderade jag mitt fuck-cancer-armband till ett regnbågsmönstrat. Kändes passande.

Med Raffe i våra liv väcks dessutom en hel del minnen från när jag växte upp eftersom vi hade hund då. Saker jag glömt ploppar plötsligt upp. Ofta små detaljer. Det påminner om mamma och hur hon så gärna skulle haft en hund till men var rädd för att inte orka, och att bli låst. Tänker på hur hon skulle älskat den här lille parveln som nu huserar i vårt hem. Saknaden blir lite större då.

Igår dog förresten grannkatten som vi passat många gånger under åren här.4 kommentarer to “Saknad”

  1. Helena skriver:

    Jag tänker att din mamma gläds i sin himmel över att familjen Harelius har gjort familjen komplett med liten Raffebus❤️

  2. Sandra skriver:

    ❤️ Inga-Stina o Paffy sitter nog tillsammans o skrattar åt Raffebus

Kommentera