Slumpad post: Ny overall
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Koll på april

| 2018-05-01 kl 11:08 (2018-05-01, 11:08 GMT +2) |

Våren kom till slut, vi kom hem från Björkliden, hämtade Raffe, fick en 9-åring i famljen och en hel del annat hände.

Familj. Vi lämnade Björkliden efter sista skiddagen och åkte nattåg hem. Sen var det nog Raffe som fick fokus resten av månaden. Har gjort att vi är hemma mer och barnen verkar uppskatta att någon är hemma när de kommer från skolan. Gäller att passa på! Vi gick förresten på Ronja! Och var på kryssning! Även ett par scoutmöten. Så fyllde ju Simon 9 år dessutom. Vi har kollat på Robinson och en hel del annat.

Hälsa – träning, kost och sömn. Här har det gått sådär. Sömnen har blivit lidande pga hund, har fuskat med mobilen i sovrummet några gånger (känner av att det inte är bra dock), hyfsat vegetariskt på luncher ute, sötsaker ska vi nog inte prata om… men ingen alkohol iaf. Började röra mer på mig men har fastnat igen mest pga trötthet och lite förkylningskänsla. Höften är helt ok och nacken sådär – klart bättre än tidigare dock.

Hobby. Läst har jag gjort (mycket om hundar) och lite tillsammans med barnen, bloggningen har varit lite si och så när jag varit trött tyvärr, men får väl säga att Raffe har fokus just nu. Sydde en kudde till honom iaf. Jättekul!

Miljö och ekonomi. Inköp till Raffe har det blivit men rätt lite annat tror jag. Kollat lite på pensioneriet och ska kanske ta tag i att konsolidera det hela lite. Klimatkompenserat via Trine har vi gjort.

Jobb. Sköter mig bra här. Roligt att jobba trots att jag varit trött. Lär mig nya saker och hinner reflektera mer vilket är välbehövligt. Jag och Nina hann ses och gå på föreläsning.

Fokus 2018: januari, februari, mars,
Fokus 2017
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Tidigare år


Kommentera