Slumpad post: IKEA-besök
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Bryan Adams

| 2018-04-30 kl 22:15 (2018-04-30, 22:15 GMT +1) | 0

När jag var yngre så var Bryan Adams en av mina största idoler. Var på en konsert i Göteborg vid någon tillfälle (91-92 typ) och när jag såg att han skulle komma till Sthlm så slog jag till. Fick med mig Sanna.

Igår var det dags och vi lämnade hemmet efter 6 typ. Hade som vanligt med en kleen kanten-flaska för att fylla på innanför kontrollen men det visade sig att man minsann inte fick ha med flaskor in så det var bara att lämna i värdedepån (eller vad det hette). Pust.

Vi hade sittplatser och såg finemang.

På det stora hela var det bra, men jag blir sällan helt bortkollrad av musik och det finns ju en anledning till att jag sällan går på konsert. Liiiite jobbigt med alla gitarriff även om de såklart är sjukt duktiga. Bäst var nog de två sista låtarna då det bara var Bryan och akustisk gitarr (kanske munspel oxå). Och så slutade de visa film/bilder på storbilden bakom – kände hur jag sögs in i den och glömde titta på de som spelade. Fast vissa gånger var skärmen ascool, tex när de visade hur det såg ut bakifrån och ut över publiken. Perspektiv!

Givetvis var de gamla härliga balladerna (och några mer rockiga) inte alls dumma. Särskilt när publiken fick sjunga – mäktigt!Kommentera