Slumpad post: Mediaappar jag använder
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Telefonnummer utantill

| 2018-04-29 kl 08:00 (2018-04-29, 8:00 GMT +2) | 0

På scouterna den här terminen siktar vi på ett intressemärke som heter Hitta och där ingår att man ska kunna sin adress och ett telefonnummer till en vuxen. Första veckan vi hade det i uppgift hade typ alla glömt det men till förra tisdagen försökte vi påminna. Jag och Simon kom på det på måndag kväll. Han kunde i princip adressen och lärde sig mitt telefonnummer utan problem.

Så lärde han sig även sitt eget nummer.

Sen i fredags ville han lära sig några fler nummer och vips kunde han Joels, Johns, vårt hemnummer och sen även Arons nummer. Som en bonus lärde han sig sitt personnummer oxå. Sitter som berget nu.En kommentar to “Telefonnummer utantill”

  1. Sandra skriver:

    Wow vilken sifferkille!!! Jag kan bara mitt eget utantill 🙈

Kommentera