Slumpad post: Skrek tillbaka
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Rumsrenhet

| 2018-04-26 kl 18:47 (2018-04-26, 18:47 GMT +1) | 0

En vän som har samma ras som Raffe sa att det gått jättesmidigt att få deras hund rumsren och jag levde lite i den illusionen. Tills jag började läsa böcker om valpar och det stod att det kan ta upp till att hunden är ett halvår. Började få lite funderingar. Laddade om och tänkte att det är en kort period.

När vi hälsat på valparna så har de kissat i köket titt som tätt och det verkade ändå rätt ok.

Så kom Raffe och vi hade läst att man ska gå ut med dem så fort de sovit, lekt eller ätit och jösses vad vi gick ut med honom. Kändes som hela tiden. Det var dock väldigt härligt för vi behövde bara öppna altandörren och kliva ut. Han hittade snabbt sina favvoställen att göra sina behov på och vi berömde och berömde.

Nu har han varit här i 1,5 vecka och han har gjort ifrån sig inne en gång. När jag tagit med honom upp alldeles i början och han nog blev lite stressad och satte sig och bajsade.

Nu ska vi inte ropa hej eller jinxa det men vi har blivit lite sämre på att se till att han går ut hela tiden och vid ett tillfälle idag så gläfste han till i vardagsrummet och vi släppte ut honom. Han sprang till sina hörn och gjorde sina behov och kom sen nöjd in.En kommentar to “Rumsrenhet”

  1. Sandra skriver:

    Duuuktig kille!!!!

Kommentera