Slumpad post: Day, Sylvia: Älska
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Linas barnkasse igen

| 2018-04-26 kl 08:20 (2018-04-26, 8:20 GMT +2) | 0

Vi har testat runt lite olika matkassar på Linas och Middagsfrid. Nu senast körde vi Linas Barnkasse och av fem recept så har vi valt att spara tre stycken. Det är till och med så att barnen valt att äta några av rätterna – bara en sån sak 🙂

Väldigt skönt. Jag gillade veggokassen från Middagsfrid jättemycket men det var mest jag som åt. Supersnabba från Lina var suverän för den är så snabb men det blir väldigt mycket plast och på något sätt gillar jag ändå att laga mat – bara jag har tiden och att jag sen vet att familjen äter av den.

Vi får se hur nästa vecka blir, men lyx att man kan byta ut de rätter som inte verkar passa (tog i kommande kasse bort en indisk rätt för de innehåller i princip alltid kardemumma).Kommentera