Slumpad post: Fokus 2019
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Matrutiner

| 2018-04-20 kl 08:14 (2018-04-20, 8:14 GMT +2) | 0

I morse när Raffe började gruffa lite vid 5-hugget så funderade hjärnan på kommande uppgifter (en är såklart frukost för Raffe) och insåg att vi glömt ta fram mat! John knallade ner och tog fram den frusna korven för att tina. Det är nämligen så att Raffe äter färskfoder på morgonen. Än så länge följer vi rutinerna från uppfödaren och längre fram får vi se hur det blir. Det blir dock en del saker att komma ihåg varje dag.

  • Vid 6-hugget: ta fram halvfrusen mat som fått tina i kylen över natten och hälla upp i matskål, röra runt
  • 8: ge Raffe maten
  • 11: förbereda lunchen genom att blanda torrfoder med vatten
  • 13: ge lunchen
  • 16: förbereda middag genom att blanda torrfoder med vatten
  • 18: ge middag
  • kväll: ta fram frusen portion färskfoder och lägg i kylen (om ingen påse finns behöver man ta fram en ny korv som ska tina en timme och sen delas i fyra delar där tre läggs tillbaka i frysen och en i kylen).

Både jag och John har nu x antal larm på telefonen.Kommentera