Slumpad post: Brun
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Slalomtävling

| 2018-04-06 kl 18:50 (2018-04-06, 18:50 GMT +1) | 0

Sista dagen i Björkliden (även påskdagen) så erbjöds det tävling och korvgrillning. Först tänkte vi skippa men så var Simon lite sugen. Han ville att jag skulle vara med och sen ville även Joel. John filmade 🙂

Vi var 5 vuxna och sen tror jag kanske runt 15 barn. Vuxna fick börja för att sen kunna filma/fota sina barn. Hon som började gick ut stenhårt och såg sjukt proffsig ut (visade sig senare att hon faktiskt tävlat på riktigt…). Ingen av oss tre vann men vi lyckades alla ta oss ner.

Tror att båda barnen blev lite besvikna över att inte vinna, men de fick varsin T-shirt och jag fick två tablettaskar. Plus att vi grillade varsin korv!Kommentera