Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Ronja Rövardotter på teater

| 2018-04-06 kl 18:24 (2018-04-06, 18:24 GMT +2) | 0

En av de roligheter vi hade att se fram emot under våren var Ronja Rövardotter. Idag var det dags och barnen var hemma själv på förmiddagen och tog tunnelbanan in (precis som på sportlovet en dag). Väldigt smidigt! Vi käkade på Max och sen köpte vi godis och drog till Kulturhuset.

Otroligt mäktigt var det. Väldigt roliga lösningar på scenen. Älskade rumpnissarna (som hade byggt in pilatesbollar i sina dräkter och studsade på), läskiga vildvittror och grådvärgar. Fantastiskt bra skådisar och att Björn Gustafsson spelade Skalle-Per var otroligt rätt!

Aningens lång tyckte barnen men jag vet inte vad de skulle tagit bort så jag förstår att den inklusive paus var 2.15. Verkligen glad att vi gick och kollade!Kommentera