Slumpad post: Premiär för pulkabacken
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Koll på mars

| 2018-04-02 kl 18:20 (2018-04-02, 18:20 GMT +2) |

En vintermånad! Brukar ju vara i mars våren kommer men inte 2018 inte.

Familj. Har kollat en hel del på lite olika tv-program och myst. Åkt lite pulka, varit scouter och lite så. Vi avslutade med Björkliden! Spelade några spel där dessutom.

Hälsa – träning, kost och sömn. Pga lite kräksjuka och förkylningar har jag sovit sådär ett par veckor. Slarvat mer än vanligt med onyttigheter men ätit vegetariskt ute iaf. Har gått på ett par behandlingar och åkt längdskidor! Sen kom Björkliden som ett test för kroppen, och den höll! Fick inte ont som jag brukar även om flåset är sisådär. Fuskade inte så mycket med vegetariskt faktiskt (det var svingott på restaurangen där) men åt massa godis. Sov som en gris de flesta nätter gjorde jag dessutom.

Hobby. Läst en del – mest i slutet. Typ knappt läst för barnen alls tyvärr. Hoppas på bättring. Lyckades dessutom blogga från telefonen.

Miljö och ekonomi. Tåg till Björkliden! Köpt några böcker och strumpor.

Jobb. Vilken otrolig skillnad med nytt jobb. Känns nästan som semester eftersom jag inte har så många kanaler in. Det svåra har dock varit att själv ta och kicka igång saker eftersom jag är så van att hela tiden agera reaktivt på det som kommer in, inte proaktivt som nu. Att åka på semester och inte behöva tänka på jobbet

Fokus 2018: januari, februari
Fokus 2017
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Tidigare år


Kommentera