Slumpad post: Bad i Ed
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Fuxhammar, Marianne: Lilla boken om dvärgschnauzer

| 2018-03-26 kl 06:49 (2018-03-26, 6:49 GMT +2) | 0

Den här köpte vi för längesen och jag tror att jag bläddrade lite i den. Nu har jag läst den med helt ok behållning. Den är lite bladdrig och inte så korrekturläst men det finns en hel del matnyttigt i den.

Det är skönt att läsa sånt man redan läst i fler böcker, särskilt när det verkar vettigt. Gillar lexikonet från A till Ö som till viss del är skriven med humor (inte så lätt att fylla alla bokstäver) men som var intressant att läsa för det var så mycket både högt och lågt som kom fram.

Finns några kapitel om utställning och om hur hunden ska se ut och de flumläste jag bara för jag är inte så intresserad av den delen av hundägandet.

Gillar anekdoterna på slutet för det är så himla mycket kärlek i såna. Där hundarna är busiga (och egentligen orsakar extrajobb för matte/husse) men det är charmen med personligheten som får fokus på något sätt. För är det något som man får känslan av efter den här boken så är det en kärlek till den här rasen, och till hundar!4 kommentarer to “Fuxhammar, Marianne: Lilla boken om dvärgschnauzer”

  1. Sandra skriver:

    De e så himla kul med hundars olika personligheter. Ja har ju tre av samma ras från samma kennel men som är tre helt olika personligheter.
    Extra jobb??? Ohhhhh yeees 🤣🤣🤣

  2. Marianne Fuxhammar skriver:

    Hej, ville bara säga att du har förstått boken till fullo. Är glad att kärleken till rasen och hundarna kom fram på det sätt jag ville. Dvärgen är helt enkelt en makalös hund.

Kommentera