Slumpad post: Naprapat
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Steen, Fredrik: Sällskapshunden

| 2018-03-24 kl 06:46 (2018-03-24, 6:46 GMT +2) |

Eftersom det här var ett bibliotekslån fick den hög prio och det är jag verkligen glad för. En blandning mellan bilder och text uppdelade på olika områden. Lättläst och det går fint att bara hoppa in och läsa ett visst kapitel. Boken lockade till läsning och jag ville verkligen läsa alla kapitel för det fanns godbitar lite här och var.

Det är många områden som täcks in men det jag bär med mig efter att ha läst boken är att din hund är en hund, och hur jag ska bemöta, jobba med den etc. Otroligt intressant faktiskt och många sätt är nya för mig.

Den verkar helt slut hos förlaget men fanns på bokbörsen om någon vill köpa en. Själv ska jag se om det finns andra böcker av Fredrik som jag ska införskaffa eller låna då jag verkligen gillar hans förhållningssätt.2 kommentarer to “Steen, Fredrik: Sällskapshunden”

  1. Sandra skriver:

    Va e de för skitsnack …en hund är en beeeebis ska de ju stå

Kommentera