Slumpad post: Språngtur
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Utvecklingssamtalsdag

| 2018-03-22 kl 21:30 (2018-03-22, 21:30 GMT +1) | 0

Idag var det återigen dags för den terminsliga utvecklingssamtalsdagen. Simon var först ut 8.30 och här var det spännande för mig och John för läraren, Bodil, började efter sportlovet och vi hade aldrig träffat henne. Simon har dock gett tummen upp och det gör vi oxå efter att ha pratat en halvtimme med henne och en person från fritids. Aron var före Simon och väntade efteråt så de kunde gå hem och kolla på sista Harry Potter-filmen.

9.20 var det dags för Joel så jag och John gick direkt mot skolan (efter att lite kort ha snackat ej beviljad ledighet med biträdande rektor) och efter att ha kollat zenly så ringde jag Joel som skulle gått hemifrån vid 9. 9.18 swishade han in vid skolan på cykel.

Roligt att få träffa nya lärare även här även om man inte hinner prata så mycket som man skulle önska. Det verkar dock gå bra för båda och det känns väldigt väldigt skönt.2 kommentarer to “Utvecklingssamtalsdag”

  1. Sandra skriver:

    Kul de går bra för pojkarna i skolan.
    Knepigt de där med ledighet, till ett par vänner vara son går i ettan på gym sa läraren då de sökte om en v ledigt ”de beviljas inte de är bättre ni sjukanmäler”….öhhhh…vad lär man barnen/ungdomarna då tänker jag….

    • Sue skriver:

      Ja men eller hur! Jag sa det till rektorn att vi inte kommer sjukanmäla men åker ändå och det förstod hen. Följer bara sina direktiv och det fattar jag oxå. Men att lära barnen att ljuga? Nä fy katten. Jag vill lära dem ta ansvar för sina handlingar.

Kommentera