Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Morgonpussel

| 2018-03-12 kl 08:37 (2018-03-12, 8:37 GMT +2) | 0

Jag vaknade strax före 5 och låg och funderade på om jag skulle gå upp. Då kommer Simon in och säger att han mår lite illa. Han går in på toa och kräks extremt lite, kissar och sen får han ligga i vår säng. Han somnar snabbt om och jag ligger vaken. Efter 45 minuter börjar han röra lite mer på sig. Så slår han upp ögonen och jag frågar om han mår illa. Ja.

Jag har såklart redan hunnit fundera över dagen/veckan och möjliga scenarion.

  • Sjukanmäla till skolan (appen funkade inte så jag fick ringa telefonssvararen
  • Anmäla vabb till försäkringskassan (för John idag och för mig imorgon eftersom kräk gäller 48 timmar till skola efter sista kräkningen och det blir minst 3 dagar hemma), sen får vi se hur många timmar det faktiskt blir (ibland 0 eftersom vi kan jobba på distans)
  • Maila scoutledarna så de vet att jag och Simon troligen inte kommer imorgon
  • Basketen har vi ingen kontaktperson ännu…
  • Informera kompisen Aron som går på basket och scouter med oss
  • Varannan måndag så städ inplanerat så det avbokades
  • Mailat fritidspersonal till Simon eftersom de fick ny lärare förra veckan och jag inte har hennes adress ännu
  • (gissar att John meddelat sitt jobb att han vobbar)

Sen kommer de svåra besluten. Ska jag åka till jobbet? Ska Joel gå till skolan?

Personligen skulle jag till Toyota i Haninge och lämna in bilen för lite fix och drog sen in till jobbet. Under tiden väckte John Joel som kände sig helt ok och valde att gå till skolan. Svårt det där. Sen vet vi att Simon är den som kräks för det mesta i vår familj. Åksjuka, feber, resfeber etc…

Sen får vi se hur det går framöver om det är fler saker som behöver planeras om.Kommentera