Slumpad post: Plånboken hemma
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Hallon och surf

| 2018-03-09 kl 12:15 (2018-03-09, 12:15 GMT +2) | 0

Nummerflytten gick ju som smort vilket var suveränt. Dock har jag haft lite funderingar hela tiden kring hur mycket surf jag behöver. Under den korta perioden med Telenor så hann jag få sms om att jag var nära gränsen (jag fick ta över surf som egentligen var jobbsurf så…) och det blev jag stressad över. Vill verkligen inte känna mig begränsad i hur jag använder telefonen när jag inte är på wifi. Men så fick jag ju det erbjudandet jag fick om Hallon liten (2gb/månad) och som start fick jag 50gb i potten.

Härom dagen kom sms (faktiskt 3 eller 4 sms…) och mail om att de nu dubblar surfen utan att öka priset. Så jag har i ett halvår 50 i potten och 4 som tillkommer varje månad. Jag gissar att jag kommer nyttja mer än 4 men då har jag ju potten och sen får jag se om jag behöver utöka.

Dessutom såg jag att vi kan omvandla poäng på coop (som vi har i överflöd) till extra surf på Hallon!

Känns som att jag kan släppa surfstressen!Kommentera