Slumpad post: Ett plommonträd färre
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Koll på februari

| 2018-03-01 kl 08:27 (2018-03-01, 8:27 GMT +2) |

Känns som en kort men samtidigt lång månad. Konstigt!

Familj. Jagat pokémons och sett en del på tv tillsammans (Mello såklart och Talang 2018, plus superstars), åkt skridskor. Äntligen har vi fått in rutin på att läsa på kvällarna igen. Älskar det! Tappade dock helt det där med att spela spel… Scoutat på. Häxorna med barnen!

Hälsa – träning, kost och sömn. Börjat fuska lite med köpt fika och godis (!). Fast bara väldigt lite, och i övrigt har jag fortsatt med noll alkohol, mycket vegetariskt. Sover faktiskt väldigt bra (trackar in min bujo) och det är bara ibland som jag vaknar riktigt tidigt. Tagit tag i groddning och smoothies igen.

Har varit på ett par behandlingar för nacke/höft och just nu känns det lovande.

Hobby. Har varit på sylan och sashikikurs! Sytt mössa, pyjamasbyxor och ett gäng byxor. Hur kul som helst! Varit en sväng på syfestivalen.

Har läst en del, men inte hunnit igenom så många böcker. Lite splittrat kanske.

Bloggar på, ibland med mycket inspiration. Gått ritkurs och blivit supermotiverad.

Miljö och ekonomi. Telefon, vinterstövlar, degskrapa och ett gäng böcker (utöver sånt som är förbrukningsvaror då alltså), så inköpen har väl gått sådär. Men jag tänker en hel del på det och hindrar mig ofta.

Investerat mer i Trine och gått på seminarium om hållbar konsumtion.

Jobb. Nytt jobb! Har känts otroligt fantastiskt skönt att byta jobb. Nästan som semester på ett sätt. Inser dock att jag behöver träna på att inte vara så actionstyrd som jag varit länge. Istället kunna fokusera längre på saker i lugn och ro – vilket jag faktiskt kan nu även om det är ovant.

Fokus 2018: januari,
Fokus 2017
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Tidigare år


Kommentera