Slumpad post: Klok gubbe
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Häxorna

| 2018-02-27 kl 21:20 (2018-02-27, 21:20 GMT +2) | 0

Vi läste boken för snart två år sen och när vi gått på Aladdin så fick vi ju blodad tand och jag bokade in lite olika kulturella händelser. Idag var det dags för första – Häxorna på Lilla Dramaten. Vädret var ju inte riiiiiktigt på vår sida men vi åkte i god tid och tog det lugnt (ovanligt lite trafik faktiskt). Hittade parkering tämligen snabbt och sen gick vi in snabbt eftersom det var svinkallt (minus 13).

Vuxna kvinnor fick alla ett par diskhandskar. Många undrade nog lite…

Lite mer än 1 timme och 30 minuter senare styrde vi kosan hemåt. Grymt fort gick det och jag är väääldigt imponerad över hur de fick ihop det hela. Många skratt och jag förstår att de valde att gå ut och säga att de rekommenderar den från 7 år istället för 5 som det var från början. När häxorna dök upp så insåg många av oss som fått handskar att det var dags att sätta på sig dem och det blev en rolig effekt när många i publiken räckte upp sina handskbeklädda händer och viftade när storhäxan frågade hur många häxor som var här. Simon sneglade lite skeptiskt på mig.

Gillade hur de använde hela scenen och även där vi satt för att få till vissa effekter. Gillade den verkligen! Barnen gillade oxå och vill nu gärna ha ett sånt här äventyr per månad.Kommentera