Slumpad post: Vår japanska dvärgblodlönn
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Sommarplanering påbörjad

| 2018-02-19 kl 17:34 (2018-02-19, 17:34 GMT +2) | 0

Det är som alltid med barnaktiviteter att de behöver planeras, särskilt populära såna. Joel har varit sugen på kollo och kollat en del på olika. Sen började han på parkour och blev sugen på sommarläger, och jag följer en del kring kodning för barn.

Så i helgen listade jag lite olika alternativ och vi pratade lite om dem. Plus att jag pratade med Joel om kollo och om hur det skulle vara att åka bort två veckor om vi skaffat hund (vi har inte några färdiga planer här dock).

Så nu är Joel inbokad på en veckas sportscamp med inriktning mot parkour, och sen ska båda tillsammans gå på Hello world! Camp 2018, spåret Skaparstudion.

Sen får vi se hur övriga sommaren kan planeras med semestrar och aktiviteter.Kommentera