Slumpad post: Andys lekland
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Semmelbasar

| 2018-02-17 kl 19:13 (2018-02-17, 19:13 GMT +2) | 0

I år var vi i Skarpnäcks kulturhus då Folkets hus i Bagarmossen renoveras. Vääääldigt smidigt för oss. Vi hade inte orkat preppa så mycket men Simon hade bakat semmelbullar hemma hos Aron igår och vi hade lite skor/kläder och ett gäng böcker som låg i skänkahögar.

Det är så sjukt häftigt när scouterna gör saker ihop för det går så fort och det händer saker överallt. Ett gäng fixarsorkar som är lösningsorienterade helt enkelt.

Joel pausar scouter lite just nu så jag och Simon gick dit tidigt för att preppa och sen när det öppnat kom Joel och fikade. Skalbaggarna som Simons avdelning heter hade ansvar för chokladlotteriet. Så minst en halvtimme skulle alla scouter stå och sälja. De flesta ville väldigt gärna stå mer för det är roligt!

Simon fick dessutom tillfälle att ge ett plåster från sitt plåsterkit till en som behövde. Vi ledare kunde dessutom sätta oss en halvtimme och planera kommande möten eftersom scouterna skötte det så himla bra!Kommentera