Slumpad post: Bäverspaning
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Nedräkning?

| 2018-02-04 kl 21:20 (2018-02-04, 21:20 GMT +2) | 0

Minns för fem år sen när jag bytte jobb senast, då hade jag nedräkning.

Den här gången blev det lite annorlunda, och nu med endast fyra dagar kvar på Riada så känns det fortfarande overkligt.

Kanske mestadels för att jag redan är på Klarna och har så varit i över tre år (en dag per vecka typ) så det är inte helt nytt. Sen är det ju stor skillnad på en och fem dagar så det ska bli superspännande att se vad dagarna kommer att fyllas med.

Tror även det beror på att jag inte ändrar arbetsuppgifter så mycket, men kanske främst på att jag faktiskt inte fick berätta förrän efter jul och nyår så det kändes som att det inte hade hänt och den känslan hänger lite kvar.Kommentera