Slumpad post: Senaste felhörningarna
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Bra grannar

| 2018-02-04 kl 19:08 (2018-02-04, 19:08 GMT +2) | 0

Vi köpte ju ny ugn i somras. Proppen har gått några gånger när vi kört den, vattenkokaren och brödrosten samtidigt. Inga konstigheter tror jag men iaf.

Idag skulle vi käka pizza. Ugnen var startad och barnens pizzor redo att ställas in. Jag hade smetat på det röda på min och skulle bara kolla vilken temperatur ugnen hade och rörde vredet. Poff! Så blev den mörk. Inte bara den utan en tredjedel av huset typ. Kollade proppskåpet och försökte vippa upp den men den blixtrade till lite och vippade ner. Så vi kollade det yttre proppskåpet och en såg lite skum ut så vi bytte den. Vips kom allt (utom ugnen då) igång och vi försökte vippa säkringen men icke.

Hm… där stod pizzorna. Och en bit därifrån den mörka svalnande ugnen. Fyra hungriga magar morrade. Jag ringde grannen som vi brukar hjälpa med katten och vips hade hon satt på sin ugn och vi kunde steka dem där inne. Fantastiskt smidigt även om det kändes lite småkonstigt att gå över med plåtarna.

Sjukt god pizza blev det iaf men listan för veckan som kommer utökades med: fixa ugn.Kommentera