Slumpad post: Veckans bokbloggsfråga (17)
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Kommande vecka

| 2018-02-03 kl 09:35 (2018-02-03, 9:35 GMT +2) | 0

Jag tycker jag har förberett mig och fixat väldigt mycket i god tid men som alltid blir det lite fullt på slutet. Sen rullar ju livet på vid sidan av jobbet…

  • Måndag håller jag kurs på kontoret (sista kursen i Riadas regi vilket känns konstigt).
  • Tisdag hänger jag på en myndighet jag stöttat med lite workshops och så. På kvällen svidar jag om till scoutfröken (brandövning och sånt står på schemat och avdelningsledaren är inte där så vi andra får lite större ansvar).
  • Onsdag lämnar jag över min onsdagskund som jag varit på en dag i veckan i princip sen min första vecka på Riada. Känns vääääldigt konstigt och tyvärr är det lite sen överlämning (men vi har en till som jobbat 4 år som känner till kunden så det är nog mest jag som är stressad). Får se om Joel vill att jag hänger med på parkour. Efter den är det iaf stretch/träning som gäller för mig (höften känns i princip bra nu!).
  • Torsdag är jag på Klarna på förmiddagen, lunch med ledningsgruppen på Riada och sen rensar jag dator och telefon på eftermiddagen, rappar tid och lite sånt innan det är dags för aw med kollegorna (en till som gör sin sista dag på torsdag), och jag avslutar med en föreläsning kring hållbarhet.
  • Fredag har jag inget jobb men går på kurs för att jag vill 🙂
  • Lördag är helt oplanerad och ska förhoppningsvis så förbli!
  • Söndag är det sylan i vår lokal i samfälligheten och jag ska sy på riktigt för första gången på typ 2 år. Hurra!!

Idag har jag lite annat för mig men imorgon kommer jag försöka preppa så mycket som möjligt så veckan blir smidig. Mitt största orosmoment i det hela är telefoneri men det kommer nog en separat bloggpost om det…Kommentera