Slumpad post: Fiskbenströja
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Koll på januari

| 2018-02-01 kl 07:17 (2018-02-01, 7:17 GMT +2) |

Nytt år och månaden känns trots allt ganska lång.

Familj. Vi inledde i Halmstad, jag och barnen var på Aladdin, vi har tagit lite utevändor, jagat en hel del pokémons, vi hade en halvlyckad familjens dag, vi har meckat med kuber, kollat på film och säkert en hel del annat. Snackat ihop oss kring det där med hund. Varit på några scoutgrejer.

Hälsa – träning, kost och sömn. Sovit både väldigt bra och inte så bra. Ätit ok och varit på en behandling. Kroppens känns rätt bra men väääldigt otränad.

Hobby. Känner att lusten och energin att pyssla är på väg tillbaka! Gjort en omgång läppsyl och har fixat lite till scouterna men i övrigt mest på idéstadiet på det mesta. Har bloggat och blivit bättre på att avfölja konton på sociala medier (halverat antalet konton jag följer på instagram tex).
Jag har tagit tag i att läsa för barnen. Inte alla kvällar men mer än hälften tror jag det blivit de flesta veckor. Älskar det! Har läst en hel del själv, men inte läst ut mer än två böcker. Lite splittrad läsning kanske.

Miljö och ekonomi. Har skött mig rätt bra vad gäller inköp. Tröjor till John, några kuber (en till mig, övriga till barnen), och ett gäng böcker.

Jobb. Har försökt lämna över så mycket jag kunnat för att kunna flexa ut lite (går sådär). Var ledig 1,5 dag för att åka på begravning. Men tagit tag i biten kring att lära mig nya saker och lyssnat på ett par föreläsningar online.

Fokus 2018:
Fokus 2017
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Tidigare år


Kommentera