Slumpad post: Sista samtalet
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Fler pokémons

| 2018-01-28 kl 15:12 (2018-01-28, 15:12 GMT +1) | 0

I fredags när jag hade en halvtimme på tågstationen i Ed passade jag på att ta över ett gym där. I övrigt var det väldigt lugnt på pokémonfronten i Ed. Väl hemma så tog vi en sväng igår för att hämta paket på ica och fånga pokémons på vägen. Plus att jag, John och Joel körde en raid mot Kyogre med ett gäng andra nördar (vi hade extremt roligt av någon anledning och garvade nästan hela tiden).

Idag före lunch stack jag och John iväg och fångade en till alla fyra som var ny för oss. Jag och Simon tog en promenad till bibblan för att låna böcker och råkade fånga ett gäng pokémons på väg dit och hem. Båda turerna kantades av regn.

Vi träffade förresten på lite folk från raiderna som oxå var ute och fångade en som heter Lotad som tydligen gillar regn.Kommentera