Slumpad post: Kellin, Fredrik: Flyktfåglarna
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Delar av rekryteringsprocessen

| 2018-01-14 kl 18:25 (2018-01-14, 18:25 GMT +2) | 0

Att byta jobb är en stor grej för mig. Den här gången kanske aningens mindre eftersom jag under snart 4 år faktiskt varit konsult på Klarna. Jag har ju samtidigt under mina drygt 4,5 år på Riada varit på uppemot 50 olika bolag så jag har en grymt stor förståelse/insikt i hur olika/lika det är. Jämfört med för 5 år sen är det enorm skillnad.

Det var en av sakerna jag snackade med rekryteraren om när hen undrade varför Klarna. Jag har sett en del, funderat massor och insett vad som är viktigt för mig. Dessutom så vet jag att det är rätt lika på många ställen så vissa saker får man helt enkelt acceptera 🙂

En annan del i processen här var ett iq-test. Sånt där man får tre bilder som är efter varandra och sen ska välja en av sex bilder som är fortsättningen. Jag har älskat såna sen jag visste att de fanns. Det sa jag oxå.

När sen dagen kom när jag skulle göra testet och hen pratade om att de verkligen tar testet på allvar, använd tiden klokt och så där, då blev jag lite nervös. 18 frågor på 15 minuter tror jag det var. De blev successivt svårare och den sista satt jag nog med i 2 minuter. Så med hög puls gick jag ut och fick reda på att jag klarat det (oklart vad gränsen var eller vad de gör om man kommer under den gränsen). Extremt nöjd med att sen få reda på att jag fått alla rätt.En kommentar to “Delar av rekryteringsprocessen”

  1. Sandra skriver:

    Du e GRYM!!!!!!!

Kommentera