Slumpad post: Visning 4/9: Esplanaden 13
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Tack för 10 år

| 2017-12-11 kl 16:27 (2017-12-11, 16:27 GMT +2) | 0

Vissa saker är inte för evigt. I oktober 2007 flyttade ett akvarium in i vårt hem och sen har det kommit in fler och fler fiskar, räkor och även grodor en period. Vid något tillfälle uppgraderade vi till 100 liter från 54.

Senaste åren har dock intresset för dem minskat så vi har pratat om att göra oss av med det. Det är dock lite bök eftersom det inte bara är att flytta rakt av. Så det har inte blivit av. Nu planerar dock tomten att komma med något som behöver vara där akvariet stått, så jag fotade och la en post på fejan för att fråga om någon var intresserad. 10 minuter senare hade vi en deal typ. Simons kompis från förskolan ville ha det.

Igår var de över och hämtade det. Tog väl typ 2 timmar från start till mål och ett par liter vatten på golvet (men vi fick ju tvättat lite handdukar iaf). Nu hoppas vi att fiskarna får lite mer fokus på nästa ställe.

Läsa alla (?) poster om akvariet.Kommentera