Slumpad post: Reflektera med instagram
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Ho-Oh på riktigt

| 2017-12-07 kl 21:23 (2017-12-07, 21:23 GMT +2) | 0

Jobbade hemifrån idag (pga ett par leveranser). John preppade Joels gamla telefon (där skärmen funkar sådär) så jag skulle kunna köra med hans konto oxå.

Vid 9 dök det upp en vid Nyllet. Kollade i chattgruppen, några var på g. Gick dit i regnblasket bara för att få vända för vi blev för få.

Sen gick dagen och först när Aron och Simon kommit hem dök det upp en ny chans. På ett gym en bra bit bort (bortanför Joels skola). Messade Joel för att kolla om han och Noah ville ta den med oss. Aron tog Johns konto och sen knallade vi iväg. Nästan där ringde Joel, de var hemma och hade inte sett chatten.

Väl där var vi 7 personer men med 11 konton och tog ner fågeln rätt fort. Sen bytte jag och Simon telefoner. Jag lyckades med en curveball och få excellent (händer inte ofta för mig) men den smet ur bollen. Simon kastade då åt mig, fick nice och den stannade kvar. På första bollen. Sen tog han över telefonen från Aron och kastade. Joels gamla telefons skärm funkar sådär i nederkant så det krävdes viss anpassning till kastningen men efter ett par bollar fångade han den, och tog sen sin egen och fick den där oxå.

Väldigt skönt att vi alla nu har den. Nu kan vi fokusera på det 50-talet nya pokémons som tydligen ska börja dyka upp i slutet av veckan!Kommentera