Slumpad post: Fredriksson, Anna: Lyckostigen
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Rätt slut

| 2017-11-29 kl 21:38 (2017-11-29, 21:38 GMT +1) | 0

Den här hösten har satt sina spår. Det har varit en del saker vid sidan om jobbet men även rätt tufft på jobbet. Att resa bort en vecka var otroligt skönt men det försvinner ju en vecka från vardagen. Det är en del saker med och kring skolan. Jag går på behandlingar. Är scoutledare.

Många av de här sakerna ger energi men för att kunna nyttja den behöver jag pausa ibland.

Idag valde jag att jobba hemifrån då min onsdagskund hade vääääldigt få ärenden och det då funkar fint att jobba hemifrån. Hann landa rätt bra och fundera på hösten. Bra att fundera över saker ibland. Vad är det som tagit min energi under hösten och vad har gett?

Körde ju en personlig konferens under nyår förra året och jag ska se när jag kan få till en inför 2018. Har en del funderingar kring både det ena och det andra.Kommentera