Slumpad post: Janouch, Katerina : Hudhunger
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Den årliga stämman

| 2017-11-23 kl 21:56 (2017-11-23, 21:56 GMT +1) | 0

Ikväll var det dags för två intressanta timmar igen. Den årliga stämman i vår samfällighet stod i kalendern.

Vi hade som vanligt en motion inne tillsammans med några andra. Förra året pingisbord och i år att utreda vidare kring möjligheterna att ha en instabox i området. Men jösses så mycket synpunkter det fanns. Jag var nära och ställa mig upp och prata om att det är fantastiskt att alla får ha synpunkter och åsikter, men man kan fundera på HUR man framför dem. Nåja, det var mer sansat än vissa stämmor tidigare iaf. Det blev nej till det.

Däremot är det några olika saker som ska utredas (igen) vilket är bra. Jag ska jobba på att inte vara med i någon arbetsgrupp iaf.

John har slutat som it-ansvarig och fick blommor (som jag tog emot eftersom han var hemma och jag där).

 Kommentera