Slumpad post: Karin Mamma Andersson
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Bra förmiddag

| 2017-11-18 kl 11:31 (2017-11-18, 11:31 GMT +2) | 0

Vaknade 05:40 (rätt bra för att vara jag faktiskt) och låg i sängen en timme och lät tankarna vandra. Gillar att vakna så. Sen gick jag upp och åt lite frukost under tystnad. Satte mig i en fåtölj i mörkret och såg ut över trädgården och hur det började ljusna. Smurfade runt lite på telefonen och njöt av att bara vara.

När övriga vaknat och ätit frukost undrade jag om någon ville haka på ut en träningsrunda. Simon ville. Så vi klädde på oss och stack ut. Joggade, sprang, skuttade, gick och så pratade Simon om högt och lågt. Väldigt bra runda.

Klippte John, vi röjde en halvtimme (försöker göra det på lördag förmiddag) och så fick tvättmaskinen jobba medans jag satte mig med scoutskjortor, märken, nål och tråd. Nästa helg är det hajk och jag tänkte vara ute i lite bättre tid än normalt.  Har nu fått på fyra av nio märken i alla fall. Viktigast är Joel (klar) och sen Simon (om han nu väljer att åka med) och sist mina som förvisso är roliga att ha men jag klarar mig fint utan.Kommentera