Slumpad post: En del vinter
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

En härlig födelsedag

| 2017-10-30 kl 21:45 (2017-10-30, 21:45 GMT +1) | 0

”Väcktes” av sång strax efter 6 och fick ett gäng lappar där varje lapp var en ledtråd till ett visst paket. Superkul verkligen! Det var Joel som undrat om jag ville ha skattjakt – såklart. Nu misstänker jag att alla kommer vilja ha det framöver.

Joel fixade amerikanska pannkakor till frukost och sen myste vi i soffan (John stack till jobbet). De försvann upp till datorerna och jag fortsatte njuta av att jag valt att ta ledigt idag.

Vi bakade kakor och jag gjorde grönkålschips. Lunchen intog vi på lokala sushin (sådär god idag dock). Hemköp levererade lite saker och jag njöt av att ha två skärmar och bra högtalare (några av presenterna!).

På kvällen var det ”kalas”. Jag hade bjudit in lite vänner och några hade möjlighet att dyka upp så vi var 11 stycken som knallade ut i skogen (på riktigt verkligen ut i skogen) där det finns ett mysigt ställe att tända eld.

Grillade korv, pinnbröd, äpplen, våfflor, te och marshmallows. Vissa frös då de inte tagit på rätt kläder men vi hade lite extra. Sen drog vi hem nöjda och glada.

Hann prata telefon med vän på kvällen oxå. Många grattishälsningar på facebook, två samtal och två kort.

Jag är nu supertrött och ska sova nöjd!En kommentar to “En härlig födelsedag”

  1. Mia skriver:

    Låter som en perfekt dag!!

Kommentera