Slumpad post: En tur till Flaten
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Sthml above/below

| 2017-10-21 kl 16:28 (2017-10-21, 16:28 GMT +1) | 0

En av Johns presenter var att delta i Sthlm above/below (eller ja, vi hade pratat löst om det vid något tillfälle så det var inte en hel överraskning). Sanna och Martin var oxå med.

Så vid 12-tiden idag tog vi vuxna tunnelbanan in till söder (barnen var kvar hemma och nöjda med det – man var tvungen att vara minst 15 har jag för mig). Allt rullade sen på i lagom tempo och 13.00 släpptes vi iväg med våra vita hjälmar – ett måste för att få springa i tunnlarna.

Jag hade nog hoppats på ännu fler tunnlar men det var coolt med de tre vi gick/joggade i. Med tanke på träningsform och hälsostatus (John har hostat i 3,5 vecka och jag 1,5) så tog vi det väldigt lugnt. 8 km på över en timme och en kvart. Nöjd med tanke på. Vädret levererade verkligen och vi gick och tittade på natur och stad i härlig blandning.

Joel önskade en hjälm så efter loppet pekade Sanna på en hög med lämnade hjälmar och jag roffade åt mig två extra. Så nu kan vi göra riktiga äventyr!Kommentera