English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ahrnstedt, Simona: Allt eller inget

| 2017-10-20, 19:38

Som jag ser fram emot Simonas böcker. Saknar hennes blogg som hon slutade skriva på under våren men instagram fungar fint så man påminns tämligen ofta om hennes böcker. Roligt!

Började läsa den onsdags eftermiddag. Läste på kvällen och hade svårt att släppa den men tvingade mig till slut vid halv 12. Vaknade vid 5 och kunde inte somna om så jag fortsatte läsa.

Den är så sjukt rätt i tiden. Fokus på mångfald, kroppsideal och kryddad med mansgriseri (snacka om tajming med #metoo).

Gillar storyn, älskar huvudpersonerna (och ett gäng bipersoner oxå) och hur man får följa dem i olika kapitel. Det ger så mycket att få bådas tankar och funderingar. Inga jobbiga stycken där man tycker att de får skärpa sig utan jäkligt verkligt (typ). Missförstånd, absolut men det dras inte ut på det. Uppskattar det.

Har ju haft svårt att hitta läslusten men i Simonas böcker är det aldrig ett problem. Jag börjar läsa och sen bara fortsätter jag. Vill lixom inte sluta. Vill inte pausa. Läsflytet infinner sig direkt. Älskar känslan med romance, att få le och bli glad av det jag läser.

Längtar redan efter nästa bok!

Adlibris, Bokus, Cdon, Bokförlaget Forum



Kommentera