Slumpad post: Springmask
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Queenlåtar

| 2017-10-12 kl 18:32 (2017-10-12, 18:32 GMT +1) | 0

Igår efter middagen brummade jag och bilen in till Djurgården och parkerade utanför Cirkus. Tände taklampan och skulle kolla något (tänkte att jag måste komma ihåg och släcka den), kollade grejen och gick för att fixa parkeringsbiljetten. Gick sen och träffade Lotta för att gå på Freddie 70 years (borde egentligen vara 71 men vem bryr sig…).

Sen hade vi 26 härliga Queenlåtar att lyssna på. Väckte många minnen måste jag säga. Har under vissa perioder lyssnat väldigt mycket på Queen och Freddie. Johan Boding har en enorm röst även om han inte slår Freddie och det var en mäktig show. Musik, sång och ljus var väldigt imponerande.

Vi satt i logen på höger sida och hamnade bakom ett gäng extremt peppade tjejer (de stod upp mycket och dansade) och framför de fullaste och högljudaste danskarna i publiken. Men det var lite roligt ändå för vår loge blev pekad på av dem på scenen 🙂

Efter pausen kändes publiken lite seg (vår del undantag då) och jag tänkte på artisterna lite extra för det var sista föreställningen. Två låtar senare var det dags för publiken att sjunga och jösses vilket ös det blev. Asbra helt enkelt. Sen stod publiken upp resten!

Körde Lotta hem och vi fastnade rätt länge och babblade i bilen (ses inte så ofta).4 kommentarer to “Queenlåtar”

  1. Sandra skriver:

    Queen aldrig lyssnat på, kan inte en enda titel såhär rakt upp o ner. Känner säkert igen om jag hör . När va du inne i den perioden?

Kommentera