Slumpad post: Hur sunt äter du?
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Hemresan

| 2017-10-08 kl 19:39 (2017-10-08, 19:39 GMT +1) | 0

Det är egentligen aldrig roligt med hemresan. Vi åt pizza på ett ställe nära flygplatsen och sen lämnade vi bilen. Stod i kö för att checka in fyra väskor. Åkte upp och stod i kö för att gå igenom säkerhetskontrollen. De fastnade vid min ryggsäck.

Olja, honung och vinäger. Flytande vätskor… Hade inte en tanke på det utan bara på att de inte skulle gå sönder. Suck. Hon som kollade sa att vi ju kunde checka in en väska till. Vi funderade och så letade vi upp lite mjuka saker att linda runt och så sprang jag ner och checkade in (tack till Norwegian som har två väskor per person). Tillbaka upp och då fick jag gå före i kön så det gick verkligen snabbt.

Flygningen hem kändes lång. Alla utom Joel lyckades dock sova lite. John hade problem med öronen (Simon klarade sig bra den här gången – tack nässpray och tuggummi). Joel hade en person som snarkade högt nästan hela resan på andra sidan gången och det var ett par mindre barn som inte var helt nöjda.

Väl framme så fick vi sen vänta på väskorna i 45 minuter. Halvkul.

Regn och mörker påminde faktiskt om första kvällen på Kreta, men det var fantastiskt skönt att komma hem, kvällsfika och sen lägga sig i sin egen säng! Borta bra men hemma bäst.Kommentera