Slumpad post: Läsa på balkongen
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Hej till kusin

| 2017-10-08 kl 17:30 (2017-10-08, 17:30 GMT +2) | 0

När vi var i Turkiet visade det sig att en av mina kusiner (Eva) kom ner när vi hade en dag kvar och bodde på ett hotell någon km från vårt hotell. Vi tänkte träffas men så blev hon matförgiftad och det sket sig.

Så när jag la ut på fejan att vi skulle till Kreta skrev Evas syster Karin att de skulle till Kreta i oktober. Det visade sig att de kom ner i fredags och bodde på andra sidan Chania. Så igår när vi åkte tillbaka från Elafonissi så passade vi på att svänga förbi deras hotell. Säga hej (de skulle ha behandlingar och träna och sånt) och sen hänga lite på stranden bredvid deras hotell.

Det var en stenstrand så vi råkade nog få med oss några hem…Kommentera