Slumpad post: Madrassöverdrag
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Stängd vattenpark

| 2017-10-05 kl 18:54 (2017-10-05, 18:54 GMT +2) | 0

Vi hade spanat in en vattenpark strax norr om Chania men det var lite olika bud om öppettider på hemsida och facebook. Vi chansade och åkte dit men det visade sig att det var stängt. Istället drog vi till samma strand som efter cyklingen. Skönt med lite kända kvarter på något sätt.

Efter besviket bad i för små vågor började barnen gräva. Sen fick jag täcka över dem. Repris på gårdagen helt enkelt. Efter det var vi hungriga och åt på samma ställe innan vi tog en kort promenad på huvudgatan. Sen åkte vi hem och softade innan barnen träffade sin kompis och bestämde att de skulle ner och gräva i sanden igen, den här gången med spadar.

Älskar att ha hyrbil. Det gör det så himla enkelt att ta sig runt lite hit och dit. Vi hade tänkt göra fler längre utflykter men har lagt ner eftersom det är så skönt med små korta.Kommentera