Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Antika Aptera

| 2017-10-04 kl 18:30 (2017-10-04, 18:30 GMT +2) |

Idag valde vi att bara ta en kortare tur så det blev upp i bergen nära havet där en gammal borg ligger. Tämligen småtrist tyckte nog de flesta tills vi kom till teatern. Mitt i marken var en rund sten. Jag ställde mig på den för att låtsas ha ett uppträdande och döm om min förvåning när jag hörde mig själv som om jag var i en studio! Ascool ljudeffekt verkligen. Undrar hur många som missar en sån grej. Vi blev alla överraskade och några av de danska pensionärer som var där samtidigt tipsade vi och de blev väldigt till sig.

Sen lunchade vi närmare vattnet och blev halvkompisar med en kattunge som någon tydligen släppt av där igår. Väl där insåg vi att det på det antika området funnits pokéstops och gym! Aningens irriterande… Men vi valde att åka hem istället för att åka dit igen.Kommentera