Slumpad post: Högt och lågt
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Kvällshopp i havet

| 2017-10-02 kl 19:57 (2017-10-02, 19:57 GMT +2) | 0

Efter Imbrosravinen åkte vi över vita bergen till Georgiopoli och hittade en strand. John satte sig och försökte vila bort illamåendet efter ”taxifärden” från ravinen till bilen. Barnen sprang runt i vattenbrynet och jag fixade lite kaffe. Var lite för trött och hungrig för att bada och det var väldigt vågigt. Lovade barnen (mest Simon) att bada när vi kom tillbaka till Almirida.

Väl tillbaka så var det 35 minuter till middagen och utan en riktigt lunch så fanns inte orken att bada före så jag övertygade Simon om att softa i receptionen fram till middag och sen efter middagen gå och bada.

Så det gjorde vi. God middag igen och sen bytte jag och barnen om och vi packade ner lite grejer. John knallade med och höll koll på grejerna medan vi stack ut och hoppade i vågorna. Bra mycket blåsigare ikväll än igår. Skymningen föll snabbt och när vi gick upp ur vattnet var det mörkt.

Det var varmt och skönt i vattnet och det är en häftig känsla att omslutas av varmt skönt vatten när vinden blåser och det är mörkt. Månen lyste på oss en kort stund innan den försvann bakom moln.

Först på väg tillbaka insåg jag att vi borde haft ficklampor eller reflexer med oss…Kommentera