Slumpad post: Morgonjakt
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Tio dopp senare

| 2017-10-01 kl 19:36 (2017-10-01, 19:36 GMT +1) | 0

Idag vaknade vi till en ganska molnig dag men lagom varmt och ibland sken solen. Några få gånger fick vi några droppar regn på oss men inte alls illa.

Efter frukost och kort vända inom hotellområdet för att se vad som finns ville barnen bada i poolen så det gjorde de. Sen tog vi en promenad ner till havet. Barnen tog med varsin spade och jag packade badkläder. Strosade ner via lite butiker och när vi kom ner så ville barnen såklart direkt ut i vattnet så jag plockade fram badkläderna och sen hoppade de i vågorna över en halvtimme.

Vi käkade lunch vid vattnet och strosade sen runt lite och tog oss tillbaka till hotellet. Packade om och stack iväg en vända till en fyr med bilen. Liten ringlande väg och sen var det typ inte ens möjligt att komma fram till fyren. Men det blev fantastiska vyer och lite spänning när vi skulle vända runt bilen på väldigt smal väg.

Eftersom badkläderna var med stannade vi vid samma strand som vi gått till tidigare och nu hakade jag och John på ut i vattnet. Härligt!

Väl på hotellet så softade vi i lobbyn med wifi. Kollade sociala medier och spelade lite spel. Tog en promenad bland olivträden (vände när några vakthundar skällde ut oss) och sen öppnade middagen.

Efter middagen ville barnen bada i poolen igen. Så det gjorde det. Nu ligger en och slöar på rummet och tre sitter i receptionen och slöar.

Sammanfattar en slö dag! Jag fick förresten igång min mobildata så nu kan jag överleva 😉Kommentera