Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Inte raka spåret

| 2017-10-01 kl 19:30 (2017-10-01, 19:30 GMT +2) |

Igår packade vi det sista och drog till Arlanda efter lunch. Planet till Kreta lyfte strax efter 15 och fyra timmar senare landade vi. Jag hade preppat med diverse utskrifter, vägbeskrivningar etc ifall mobila nätet inte skulle funka. Själva flygningen gick hur bra som helst. Fantastiskt med barn och mobiler 🙂

Vi fick våra väskor och jag hämtade ut hyrbilen (fick lämna övriga och dra själv med biluthyraren, skriva på papper, kontrollera bil etc och fick sen köra tillbaka och hämta familjen).

Klockan var över 9 och det var kolmörkt och småduggade. Mitt mobilnätverk kom inte igång så jag sneglade lite snabbt på vägbeskrivningen och tänkte att vi kör mot Chania och sen mot Rethimno. Blev inga stora vägar som jag förväntat mig så efter ett tag sa John att hans mobila nätverk funkade så vi drog igång Google Maps.

Guidades lite tillbaka nästan via riktigt små gränder och vi garvade lite. Hittade till slut ut till E75 och brummade österut. Garvade åt vägskyltar som var övervuxna av buskar så det knappt gick att se vad det stod. Svängde av när maps tyckte och sen måste vi ha missat en vänstersväng för helt plötsligt tyckte maps att det var över 20 minuter kvar igen…

Efter ett ”mindre” sammanbrott när vi missade en sväng till och insåg att vi fick vända runt på smal väg så kom vi till slut fram. Det visade sig att trots att klockan sen länge passerat 22 så kunde man äta middag vilket var tur för det var ett par ganska hungriga personer…Kommentera