Slumpad post: Kläder att sy
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Lastvagnar

| 2017-09-15 kl 21:42 (2017-09-15, 21:42 GMT +1) | 0

I vårt radhusområde kör det en del bilar. Det är tillåtet att köra till sitt hus och packa i och ur saker. Det är dock rätt många som kör för fort och det är en ständig diskussion på våra stämmor med olika motioner (och även i facebookgruppen). Jag har ett par gånger faktiskt sprungit efter bilar som kört på tok för fort och sagt till dem. Själv kör jag i krypfart (tänkte nog inte riktigt så mycket på det före vi fick barn tyvärr).

Nu har styrelsen köpt in två lastvagnar som står i varsin ände av området och som även blockerar lite. De är fastlåsta och koden är samma som till våra miljöstugor och hjärtstartaren.

Ikväll drog jag och John till Willys och handlade (jag hade hoppats att de hade en viss choklad som jag mutat Simon med men tyvärr så jag måste leta vidare) och då fick vi chans att prova den ena. Liiiite småbökigt men det får väl kanske vara värt det?Kommentera