Slumpad post: Ny camping
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Femte försöket

| 2017-09-10 kl 21:08 (2017-09-10, 21:08 GMT +1) | 0

Niantic fortsätter med legendariska pokémons och har nu en per månad vilket känns lite rimligare. Entei är det som gäller i Europa under september och i helgen var ett av mina mål att fånga den. Igår på första raiden så fångade John den (och även på alla efterföljande raider så nu har han fem).

På kvällen körde vi en raid till och då lyckades Simon fånga den. Så jag och Joel satsade på en tidig idag och han fick den, inte jag. Dock var det många av de vi körde med i somras som var där så riktigt roligt att återse dem (det är ju inga vi känner egentligen…)

På eftermiddagen stack jag och John iväg till Bergholmstorpet men inte ens då fick jag den. Däremot var det en tjej där som vi träffade på i somras som en av gångerna skulle iväg och kolla på valp som jag sen via gemensam vän på fejan sett köpte valpen. Hon hade med hunden och jag fick klappa en sjukt söt liten Chihuahua-valp (16 veckor).

Så på kvällen var det en enteiraid vid minnesmärke och då fick Simon kasta åt mig – och lyckades fånga på näst sista bollen. En annan tjej (vuxen) kom fram och frågade om Simon ville kasta en boll åt henne oxå och vips hade han fångat åt henne oxå. Hon blev så glad att hon kramade om honom.

Så nu kan vi ladda för den som kommer i oktober (Raikou eller Suicune).Kommentera