Slumpad post: Ett gäng nya pokémons
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Ni kan sitta kvar

| 2017-09-08 kl 21:40 (2017-09-08, 21:40 GMT +1) | 0

Igår var det dags för det årliga besöket på Gröna Lund. Hade hållit koll på vädret ett bra tag för att se om torsdagen funkade eller om vi skulle panikbyta till fredag. Det såg bra ut, och det blev perfekt väder. Inte så varmt och tämligen molnigt men det gjorde å andra sidan att det inte var så många andra som var där. 7000 besökare varav de trodde 6000 var där och lyssnade på D.A.D (och körde femkamp, och drack öl).

Vi åkte, åt, körde lite kamper, spelade på lite hjul och bara strosade runt.

Vid flera tillfällen kunde vi välja att sitta kvar och dra ett varv till. Vilda musen tex men jag och John hoppade av. Slänggungan passade Simon på att åka när jag och Joel körde Jetline och då fick han åka helt själv! Radiobilarna satt vi kvar ett antal omgångar.

Vi fick med oss ett antal gosedjur hem och till barnens stora glädje vann vi äntligen för första gången vinsten på ett godishjul (hej 9 påskar dumle). Vi trodde vi skulle dra hem vid 8-hugget och när vi parkerade så chansade jag på lite extra tid (tycker den är så bökig att ställa in) och det visade sig att vi hade 6 minuter kvar när vi kom till bilen. Bra chansning!Kommentera