Slumpad post: Det där med aktiehandel
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Bli din egen PT

| 2017-08-19 kl 19:34 (2017-08-19, 19:34 GMT +2) | 0

Jag letar efter motivation att komma igång med träning på riktigt. Moveoo har jag gillat sen jag testade första gången så när José la ut en helg med ”Bli din egen PT” var jag inte sen att boka. Via Topphälsa och de har såklart lagt ut bilder från dagen 🙂

Idag träffades vi 16 stycken glada och peppade personer på Concor Crossfit på Kungsholmen. Kroppen kändes väldigt bra efter gårdagens behandling och faktiskt hade jag inga känningar alls under dagen. Jag märkte av vissa mönster där vänstra höften skilde sig från högra. Moveoo går ut på att känna efter väldigt mycket och vara nyfiken på hur och varför kroppen reagerar som den gör.

Vi körde igenom hela kroppen kan man säga. Varvade med lite teori men mycket träning så när vi släpptes hem runt 4 (började 9) så var jag HELT slut. Åkte tunnelbana hem och har varvat hängmatta, soffa och badkar. Kommer inte sitta och nattuggla idag.Kommentera