Slumpad post: Ännu en ny
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Fångade den själv!

| 2017-08-12 kl 17:36 (2017-08-12, 17:36 GMT +2) | 0

Var inte helt nöjd med att John fångade Zapdos åt mig. Eller ja, jo nöjd att ha den såklart men ville ändå fånga den själv.

Så idag på eftermiddagen dök det upp två Zapdos i närheten. Joel och Simon ville inte men Elvira som sover över hade den inte så jag, John och Elvira cyklade till första. Det var tillräckligt med folk för att alla lagen skulle kunna köra privata raids. Vi var 8 gula och lyckades ta den ok snabbt.

Sen var det dags att kasta. Jag fick 9 bollar och lyckades fånga den på boll 6 eller 7 tror jag. En liten stund senare hade även Elvira fångat den oxå och vi kunde dra hem. Nu håller vi utkik efter Lugia som Joel fortfarande saknar.En kommentar to “Fångade den själv!”

  1. Sandra skriver:

    De e bra

Kommentera