Slumpad post: Ingen i vagnen
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Level 31

| 2017-08-11 kl 21:22 (2017-08-11, 21:22 GMT +2) | 0

Pokémon Go fick lite mindre fokus den här veckan när jag började jobba. Ikväll tog vi dock en pokénad till Ica och tillbaka (för att hämta paket där) och sen blev jag sugen på att fixa lite med de små liven. Så jag tog ett lucky egg, la en lure module på stoppet nära oss och sen evolvade jag fritt. Använde för första gången lucky candy som man får i raiderna. För att få en Tyranitar. Vi har ju raidat på en den två gånger och jag har missat båda…

Ju mer intensivt vi har spelat desto mer imponerad har jag blivit av de som nått riktigt hög level. Ju högre man kommer desto svårare är det att komma upp. För att gå från 39 till 40 krävs lika mycket poäng som man fått dittills i spelet…Kommentera