Slumpad post: Shoppat loss
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Alla har den!

| 2017-08-10 kl 20:23 (2017-08-10, 20:23 GMT +2) | 0

Idag jobbade jag och övriga var hemma. Redan vid lunch stack de iväg på en raid mot Zapdos. John fick den och hade testat att raida med mitt konto på paddan men det hade strulat.

Vid halv 5 drog jag hemåt och på chatten planerade de att raida klockan 5. Insåg att jag inte skulle hinna men så chattade John och sa att Joel ville ta den och att han kunde raida åt mig. Så när jag nästan var hemma fick jag mess om att kolla mitt pokédex. Där fanns en Zapdos. Smidigt!3 kommentarer to “Alla har den!”

  1. Sandra skriver:

    Hmm känns inte det som du fuskat då. Du har ju inte tagit den…Nä susanne skäpning jag tycker du ska radera appen och ladda ner på nytt och börja om…mouhaaa

Kommentera